Czym różni się kapusta kiszona od kwaszonej firmy Dominik?

Czym różni się kapusta kiszona od kwaszonej firmy Dominik?

image

Szczerze mówiąc nie wiem jak to skomentować, kapusta innej firmy jednak różni się sposobem otrzymania.

Tagi: , ,
Kategorie:

2
Dodaj komentarz

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anna MakowskaUla z prostoofinansach Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Ula z prostoofinansach
Gość
Ula z prostoofinansach

Hmmm a ja słyszałam, że tylko kapusta kiszona podlega fermentacji, a kapusta kwaszona nie….. To ciekawa teza w takim razie. Kiszona jest ze zdrowymi bakteriami, a kwaszona z octem. Lubię ocet ale nie akurat tu 🙂

Anna Makowska
Gość

Tak, dokładnie to samo słyszałam dlatego szukałam informacji u źródeł. Ta odpowiedź trochę mnie nie przekonuje…